Fotogalerie

06.12.2019

Až z Prahy zavítali na sever Moravy na pozvání předsedy KRS MSK Pavla Gluce pracovníci z Interakční akademie. Jejich úkolem bylo seznámit seniory s interakci léků. Během jediného dne stihli navštívit dvě města a to Ostravu a Frýdek-Místek.

25.11.2019

V roce 1989 se dohodli bývalí zaměstnanci - důchodci Třineckých železáren s Klubem důchodců OS KOVO TŽ v Třinci, že ve Stříteži založí pobočku tohoto klubu, který budou tvořit důchodci i z okolních obcí Vělopolí, Hnojníku, Řeky, Smilovic, Ropice za lesem, Třanovic, Horních Tošanovic a Komorní Lhotky. Postupem času se členy klubu stali i další, co skončili zaměstnání u jiných podniků a zaměstnavatelů.

24.10.2019

SENIORSKÝ KVÍZ 2019 VYHRÁLA OSTRAVA

Začalo to už loňskou úspěšnou premiérou, kdy se ve Velké Polomi pořádala Soutěž všeobecných znalostí ke 100.výročí vzniku Československa. Rok po té přišla výzva Krajské rady seniorů Moravskoslezského kraje (KRS MSK), aby se senioři přihlásili k Seniorskému kvízu. Do společenského sálu obce Otice si přijelo vědomostní soutěž vyzkoušet 21 tříčlenných družstev seniorů z Moravskoslezského kraje.

Strana: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7