24.06.2017

Nabídka bohumínského SENIOR KLUBu

7 dnů jako před 50 léty

VLAJKA VZHŮRU LETÍ

Unikátní retro tábor pro seniory v kouzelném ozdravném prostředí u přehrady v Horní Bečvě s atraktivním výletem (popsaný níže) je týdenní ojedinělý pobyt s aktivním a v ČR naprosto exkluzivním celodenním programem doplněným plnou penzí. Táborový program je nabitý nejrůznějšími soutěžemi (i bláznivými), sportovními hrami, seniorskou olympiádou, střelbou, bojovkami, kreativní dílnou, zdravotním cvičením, populární karaoke, Talentmánií, jízdou na koni, večerní stezkou odvahy, táborákem, hledáním pokladu, bitvou o vlajku, tvoření mandal z písku, které mají na tělo i duši blahodárný vliv, dále tanečními a pěveckými večery či maškarním karnevalem s tombolou.  A tradičně s překvapením ve formě výjimečného hosta.Pojďte se s námi pozitivně naladit a vrátit o minimálně pět desetiletí zpátky, zavzpomínat na dětská léta a ráno slyšet to nevlídné volání: „Budíčééék! Rozcvička!“ nebo „Úklid! Bodování pokojů!“. Užijte si týden na zdravém vzduchu v horách, v Chráněné krajinné oblasti Beskydy, u nádherné přehrady a ve středisku obklopeném lesy s úžasným venkovním zázemím, včetně klasického i antukového tenisového hřiště a posezením u ohně. Pod taktovkou našich skvělých oddílových vedoucích si zavzpomínejte na dobu bezstarostného dětství, na dobu prvních lásek a poznávání nových věcí.

Termín: 10.9.-16.9. 2017 (7 dní)

Místo: Horní Bečva - Chráněná krajinná oblast Beskydy

Ubytování: Rekreační středisko „Pekárny-Rališka“ ve stylu hotelu, pokoje s vlastním soc. zařízením  (WC a sprcha) hned u lesa. Pokoje 2 až 5lůžkové

Strava: Plná penze + pití. Možnost úpravy stravy dle různých omezení (např. bezlepková, bezmléčná)

Cena: 3.600,- Kč včetně atraktivního výletu autobusem, jízdy na koních a unikátního programu uvedeného níže v sekci Cena zahrnuje

Slevy: 100 Kč za poslanou závaznou objednávku a zaplacení zálohy 1000 Kč do 31.3. Objednat můžete zde.

Doprava: Možno domluvit pro větší skupiny dopravu autobusem za příplatek 100 až 200 Kč z Moravskoslezského, Zlínského a Olomouckého kraje. Z ostatních krajů dle domluvy. Možnost svozu z Rožnova pod Radhoštěm.

Pořadatel: Tábory v Beskydech, z.s. IČO 22740741

Tábor probíhá v souladu s vyhláškou Ministerstva zdravotnictví ČR č. 148/2004 a č. 137/2004 Sb. O hygienických požadavcích na zotavovací akce.

 

 

 

 

 

CENA ZAHRNUJE
Plnou penzi + pití, ubytování v pokoji hotelového typu, kompletní program, oddílový a zdravotnický personál, zdravotníka, diskžokeje, náklady na věcné odměny, diplomy, materiál pro rukodělné činnosti a hry, rekvizity, karaoke, jízdu autobusem na výlet, jízdu na koni, vystoupení hosta.

HORY * ZDRAVÉ OVZDUŠÍ * PŘEHRADA * OLYMPIÁDA * DESETIBOJ * STŘELBA ZE VZDUCHOVKY, KUŠE a LUKU * ŠIPKY* HRY * PETANQUE * MORSEOVKA * VLAJKY * SIGNÁLY * ZDRAVOTNÍ CVIČENÍ * STEZKA ODVAHY * MAŠKARNÍ KARNEVAL* TOMBOLA * TALENTMÁNIE * TÁBORÁK * SOUTĚŽE * KARAOKE * TURNAJE KREATIVNÍ DÍLNY * MANDALY Z PÍSKU* POKLAD * GEOCACHING * NOČNÍ DALEKOHLED *INTERAKTIVNÍ HRY * MEDITACE * TANEČNÍ a PĚVECKÉ VEČERY * ATRAKTIVNÍ VÝLET * VEČERNÍ ZÁBAVNÝ PROGRAM 

 

VŠECHNO JE NA BÁZI DOBROVOLNOSTI!!! NIC NENÍ POVINNÉ!!!

 

 

ATRAKTIVNÍ VÝLETY
Podle počasí, zájmu a zdatnosti si lze vybrat z několika výletů autobusem. Například… BÍLÁ

Méně zdatní mohou na horu Zbojník vyjet sedačkovou lanovkou. S ostatními se vydáme podél řeky Ostravice kolem loveckého Zámečku k Obůrce s divokou zvěří, kde mj. žijí vzácní bílí jeleni, mufloni a početná rodinka nenasytných divočáků. Projdeme kolem Čurábky a na vrcholu se seznámíme s historií hory Zbojník a pokocháme se nádherným výhledem na Lysou Horu. Zpátky se vydáme po Zbojnickém chodníku (Obůrku možno navštívit i po zpáteční cestě).

PUSTEVNY
Vyjedeme autobusem nahoru a půjdeme malebnou Naučnou stezkou Čertův mlýn, která vede z Pusteven na Martiňák a do Horní Bečvy přes svahy masivu Čertova mlýna a prochází kolem jezírka Mořské oko. Stezka má ve znaku Čertův stůl - unikátní skalní útvar.
VSETÍNSKÉ VRCHY
Nádherný výlet z Bumbálky, kam se dostaneme autobusem, po hřebenech s úžasnými výhledy nejen na celé Beskydy. Projdeme kolem pramenu Vsetínské Bečvy až na unikátní rozhlednu Sůkenická (někdy nazývána jako rozhledna Čarták), odkud je nezapomenutelný panoramatický výhled na Lysou Horu, Javorníky, slovenskou Malou a Velkou Fatru a Tatry. Vyšlapeme nenáročnou cestou na nejvyšší horu Vsetínských vrchů - horu Vysokou a s krásnými výhledy na krajinu sestoupíme přímo k tábořišti do Horní Bečvy.

 

 

 

 

UBYTOVÁNÍ A PROSTŘEDÍ
Ubytování je ve stylu hotelu hned u lesa v horském Rekreačním středisku „Pekárny-Rališka“, které má dlouholeté bohaté zkušenosti s pořádáním ozdravných pobytů a táborů. Deštivé a špatné počasí nám rozhodně vadit nebude, jelikož součástí střediska je i několik kluboven, včetně televizní s videem a sálu, kde budou v případě deště probíhat aktivity a večer pak programy, karneval a taneční i pěvecké večery. K dispozici je i kulečník, stolní fotbal, ping pong, venkovní hřiště, tenisový kurt a ohniště.

Rekreační středisko je umístěno v prostředí krásné a čisté přírody obklopené jehličnatými lesy. Kolem střediska je velmi prostorná plocha na nejrůznější aktivity a rovný les. Středisko bude k dispozici pouze táborníkům!!!
Adresa: Rekreační středisko Pekárny-Rališka, 756 57 Horní Bečva 0162. Více o hotelu v odkazu Ubytování

 

ZPŮSOB PŘIHLÁŠENÍ
Vyplníte závaznou Objednávku (viz. odkaz dokumenty ke stažení), kterou můžete zaslat emailem na adresu: praglova.h@seznam.cz (kopii na taboryvbeskydech@email.cz) nebo odeslat na adresu pořadatele: Tábory v Beskydech (Hana Praglová), Kosmonautů 334, 735 81, Bohumín.

Plaťte prosíme bankovním převodem na č.ú. 256918114/0300, variabilní symbol úplné rodné číslo 1.účastníka bez lomítka nebo složenkou na adresu hl. vedoucího: Tábory v Beskydech, Ivana Zelinová, Kosmonautů 334, 735 81 Bohumín.

SLEVY
Sleva 100 Kč: Závazná objednávka zaslaná do 31.3. 2017 a zaslaná záloha ve výši 1000 Kč.
V rámci tábora dále nabízíme:
DVD potištěné společnou fotkou a s táborovými fotkami ............100 Kč (+39 Kč poštovné)
Připojištění storna.......................130 Kč (dostanete zpět 90 %  při doložené nemoci účastníka v termínu odjezdu a po předložení dokladu, nebo při nebo nenadálé závažné rodinné události.

Storno podmínky
do 41 dnů před nástupem na pobyt                      20% z celkové ceny

40 - 31 dnů před nástupem na pobyt                    35% z celkové ceny

30 - 14 dnů před nástupem na pobyt                    50% z celkové ceny

13 - 7 dnů před nástupem na pobyt                      80% z celkové ceny

7 a méně dnů před nástupem na pobyt               100% z celkové ceny

Možnost připojištění storna za 130 Kč (viz Způsob přihlášení)

 

KONTAKTY
Vedoucí tábora: Tábory v Beskydech, z.s. Hana Praglová a Ivana Zelinová, Kosmonautů 334, 735 81 Bohumín (absolvent kurzu akreditovaného Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy s kvalifikací „hlavní vedoucí tábora“).

Telefon: 605 252 639
Email: praglova.h@seznam.cz, taboryvbeskydech@email.cz
            www.taboryvbeskydech.cz

Pokud jste v těchto pokynech nenašli všechno a něco by Vás ještě zajímalo, zavolejte, napište nebo pošlete email! Rádi Vám odpovíme.

 

 

 


rubrika: Archív příspěvků